Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

EMERGENCY HEROES

WII.00146

Το Emergency Heroes, μια φουτουριστική οργάνωση εργάζεται για να κρατήσει ασφαλή την πόλη του San Alto. Κανένα επείγον περιστατικό δεν είναι δύσκολο για αυτούς πυρκαγιές, ατυχήματα, εγκληματίες, τα βγάζουν πέρα με όλα...τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Όταν η καταστροφή όμως χτυπά τον αρχηγό των Emergency Heroes Captain Walters, αναγκάζεται να καλέσει τον νεαρό Zach Harper για βοήθεια. Zach είναι αυτός που παρά την έλλειψη εμπειρίας πρέπει να σώσει το San Alto πριν να είναι πολύ αργά!

Χαρακτηριστικά:
Οδηγήστε την επόμενη γενιά οχημάτων διάσωσης. Στη διάθεσή σας είναι 45 οχήματα σχεδιασμένα για ακραίες συνθήκες. Επιλέξτε ανάμεσα σε περιπολικό, πυροσβεστικό και ασθενοφόρο.
Εξερευνήστε ελεύθερα και προστατεύστε το San Alto city. Η αποστολή σας είναι να προστατεύσετε την ειρηνική πόλη του San Alto.
Gameplay γεμάτο ταχύτητα και δράση: Εκμεταλλευτείτε το Hero Mode και παίξτε με την ψυχή σας: όσο πιο γρήγορα οδηγείτε, τόσο πιο γρήγορα αυξάνονται οι δυνατότητές σας.
Δεν θα χαθείτε ποτέ μέσα στην πόλη, μιας και βέλη θα σας δείχνουν τον δρόμο χωρίς να στερούν την ελευθερία κινήσεων.
Παιχνίδι συνεργασίας δύο παικτών. Προκαλέστε τους φίλους σας η συνδυάστε τις δυνάμεις σας για να για να γίνετε ο απόλυτος ήρωας προστάτης της πόλης σας.

E-SHOP

48.90 €

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου