Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

LEGO BIONICLE HEROES

WII.00036

Video-game με πρωταγωνιστές την ολοκαίνουρια σειρά ηρώων Lego Bionicles από την ομώνυμη σειρά παιχνιδιών της Lego. Σκοπός σας είναι να συγκεντρώσεις τις ενεργειακές δυνάμεις του κάθε ήρωα Toa και στην συνέχεια να συνδυάσετε τις μοναδικές τους αυτές δυνάμεις σε συνδυασμό με τον μοναδικό εξοπλισμό που έχει ο καθένας τους με σκοπό να αντιμετωπίσετε τους μοχθηρούς Piraka έναν προς ένα. Εξερεύνηστε ζούγκλες, βουνά, ηφαίστεια και το μυστηριώδες νησί Voya Nui για να φέρετε εις πέρας την επική αυτή περιπέτεια
.

e-shop 48,00e

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Big Beach Sports Wii

0341788

 

Περιγραφή προϊόντος   
Big Beach Sports Wii

Κατηγορία   
Παιχνίδια

Υποκατηγορία   
Games – Sports

 

multirama:29,99e

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

NARUTO CLASH OF NINJA REVOLUTION 2 *

WII.00181

To Naruto Clash of Ninja είναι ένα fighting game βασισμένο στην ομώνυμη δημοφιλή σειρά manga και anime. Κάθε νέο παιχνίδι της σειράς ακολουθεί τις εξελίξεις του manga και αξιοποιεί τους πιο πρόσφατους χαρακτήρες της ιστορίας. Η δράση παρουσιάζεται με την μορφή cell-shaded γραφικών που μεταφέρουν την αίσθηση του anime.

Χαρακτηριστικά:
Χαρακτήρες και σκηνικά πιστά στο anime.
Σενάριο και χαρακτήρες ακολουθούν πιστά τον τρέχων κύκλο επεισοδίων του anime.
To παιχνίδι είναι συμβατό με όλους του τρόπους χειρισμού, ακόμη και χειριστήρια GameCube
Επιλογή μάχης 4 παικτών
Σε αυτή την έκδοση προστίθενται μία σειρά από δεκάδες αποστολές

e-shop 48.90 €

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

SIMCITY CREATOR

WII.00199

Πάρτε το ρόλο του δημάρχου μιας πόλης και δημιουργήστε μια πόλη όπως την φαντάζεστε! Κατασκευάστε μετρό, κτήρια, γραφεία, ουρανοξύστες, σιδηροδρομικές γραμμές και πολλές άλλες κατασκευές που θα κάνουν την πόλη σας το διαμάντι της υφηλίου.

e-shop 32.90 €

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Harvest Moon : Magicial Melody - Nintendo Wii

0281908

Έχετε μετακομίσει σε μια νησιωτική πόλη που κάποτε ήταν μαγεμένη …ωστόσο έχουν περάσει πλέον πολλά χρόνια από τότε που το μυστικό Mother Tree έδειξε οποιαδήποτε σημεία ζωής και η Harvest Goddess έχει εξαφανιστεί. Το νησί έχασε τη σύνδεση του με την φύση και οι κάτοικοί του δεν ξέρουν τι να κάνουν. Μόνο εσείς μπορείτε να σώσετε το νησί! Καλλιεργήστε τη γη, φροντίστε και γίνετε φίλοι με τα ζώα, φτιάξτε φιλίες και δημιουργήστε οικογένεια. Όταν το γιγαντιαίο Mother Tree ξυπνήσει, η Harvest Goddess θα χαρίσει και πάλι το χαμόγελό της σε όλο το νησί.

multirama 

44,98 €

RESIDENT EVIL : THE UMBRELLA CHRONICLES

WII.00083

Το Resident Evil: The Umbrella Chronicles για το Wii είναι ένα videogame που έρχεται να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του Wii. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι στη σειρά Resident Evil, με γνωστά τοπία από το σύνολο της σειράς. Αυτό το action/shooter αποκαλύπτει την ιστορία που κρύβεται πίσω από την πτώση της Umbrella Corporation εξερευνώντας τοποθεσίες από τα Resident Evil 0, 1, 2 και 3 όπως και ολοκαίνουριες περιοχές, όπως το αρχηγείο-φρούριο της Umbrella. Το Resident Evil: The Umbrella Chronicles συνδυάζει πρώτου προσώπου, μάχη με light-gun με αλληλεπιδραστικό τρόπο, πολλά όπλα και νέους αντιπάλους για να δημιουργήσει μια νέα εμπειρία Resident Evil μόνο για το Wii.

 

E-SHOP 19.50 €

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

SURF'S UP

WII.00080

Βασισμένο στην επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων με ήρωες πιγκουΐνους που κάνουν σέρφινγκ, το Surf’s Up έρχεται για να σας κατακτήσει. Πρόκειται για ένα videogame στο οποίο κυριαρχεί το surfing και τα Extreme Sports, στο οποίο πρόσβαση θα έχει το κοινό όλων των ηλικιών! Πρόκειται για έναν διασκεδαστικό τίτλο, γεμάτο προκλήσεις, ποικιλία και χιούμορ. Ο παίκτης προσπαθεί να γίνει Surf Champion καθώς μπαίνει στον ετήσιο διαγωνισμό επαγγελματικού Surfing. Ωστόσο σύντομα ανακαλύπτει ότι μόνο μέσα από συνεχή προπόνηση μπορεί να γίνει κάποιος μύθος του surfing...
21 Επίπεδα : 11 με surfing, 5 με leaf slide, 5 multiplayer
34 challenges
10 χαρακτήρες που μπορείτε να ελέγξετε και εργαλείο προσαρμογής χαρακτήρων
23 σανίδες του σέρφινγκ με άπειρες παραλλαγές μαζί με εργαλείο για την προσαρμογή τους
Πλούσιο Game Soundtrack
Ειδικές ρυθμίσεις για το χειριστήριο του Wii

e-shop

37.00 €

TRAUMA CENTER NEW BLOOD

WII.00182

Η σειρά παιχνιδιών Trauma Center που έκανε την εμφάνισή της στην Ευρώπη με το Trauma Center: Under the Knife για το Nintendo DS και συνεχίστηκε με το Taruma Center New Blood στο Wii, επιστρέφει για να σας δώσει άλλη μια ευκαιρία να γίνετε χειρούργος και στο Wii! Όλα αυτά στα πλαίσια μια συναρπαστικής υπόθεσης που θυμίζει τηλεοπτικό ιατρικό δράμα, με ολίγη από προσομοίωση αλλά και αρκετή φαντασία. Θα χρειαστεί να χειρουργήσετε ασθενείς με πολλές διαφορετικές παθήσεις χρησιμοποιώντας μια σειρά από εργαλεία και κινήσεις που απαιτούν ακρίβεια αλλά και στρατηγική σκέψη.

Χαρακτηριστικά:
Ειδικά προσαρμοσμένη για το Wii έκδοση, η οποία έχει ένα ολοκαίνουριο σετ ιατρικών εργαλείων στη διάθεσή σας
Λαβίδες, νυστέρια, αποστειρωτικές γάζες, σύριγγες είναι τα όπλα που θα έχετε για να πολεμήσετε τις ασθένειες και όλα με πρωτοποριακή χρήση του Wii Remote.
Ανανεωμένα γραφικά και animation νέα και μουσικά θέματα.
Μπορείτε να ελέγξετε και έναν δεύτερο χαρακτήρα με ολοκαίνουριες αποστολές και πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας

e-shop

35.00 €

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

REMOTE SILICON GLOVE TWIN PACK

WII.00190

Θήκη από σιλικόνη για το Wii Remote.
Προστατέψτε το χειριστήριό σας από πτώσεις και φθορές.
Δώστε στο χειριστήριό σας το χρώμα που σας αρέσει (μπλε-ροζ).

 

E-SHOP 11,90E

WII LED COOLING STAND

WII.00184

Η νέα βάση της VENOM σας προσφέρει την κατάλληλη ψύξη για την κονσόλα σας, αφού διαθέτει σύστημα ψύξης με ανεμιστήρα στο κατώ μέρος.
Ακόμα προσφέρει φοβερό οπτικό αποτέλεσμα χάρη στα 2 blue LED που έχει.

 

E-SHOP 9.90 €

SIMCITY CREATOR

WII.00199

Πάρτε το ρόλο του δημάρχου μιας πόλης και δημιουργήστε μια πόλη όπως την φαντάζεστε! Κατασκευάστε μετρό, κτήρια, γραφεία, ουρανοξύστες, σιδηροδρομικές γραμμές και πολλές άλλες κατασκευές που θα κάνουν την πόλη σας το διαμάντι της υφηλίου.

E-SHOP 32.90 €

EMERGENCY HEROES

WII.00146

Το Emergency Heroes, μια φουτουριστική οργάνωση εργάζεται για να κρατήσει ασφαλή την πόλη του San Alto. Κανένα επείγον περιστατικό δεν είναι δύσκολο για αυτούς πυρκαγιές, ατυχήματα, εγκληματίες, τα βγάζουν πέρα με όλα...τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Όταν η καταστροφή όμως χτυπά τον αρχηγό των Emergency Heroes Captain Walters, αναγκάζεται να καλέσει τον νεαρό Zach Harper για βοήθεια. Zach είναι αυτός που παρά την έλλειψη εμπειρίας πρέπει να σώσει το San Alto πριν να είναι πολύ αργά!

Χαρακτηριστικά:
Οδηγήστε την επόμενη γενιά οχημάτων διάσωσης. Στη διάθεσή σας είναι 45 οχήματα σχεδιασμένα για ακραίες συνθήκες. Επιλέξτε ανάμεσα σε περιπολικό, πυροσβεστικό και ασθενοφόρο.
Εξερευνήστε ελεύθερα και προστατεύστε το San Alto city. Η αποστολή σας είναι να προστατεύσετε την ειρηνική πόλη του San Alto.
Gameplay γεμάτο ταχύτητα και δράση: Εκμεταλλευτείτε το Hero Mode και παίξτε με την ψυχή σας: όσο πιο γρήγορα οδηγείτε, τόσο πιο γρήγορα αυξάνονται οι δυνατότητές σας.
Δεν θα χαθείτε ποτέ μέσα στην πόλη, μιας και βέλη θα σας δείχνουν τον δρόμο χωρίς να στερούν την ελευθερία κινήσεων.
Παιχνίδι συνεργασίας δύο παικτών. Προκαλέστε τους φίλους σας η συνδυάστε τις δυνάμεις σας για να για να γίνετε ο απόλυτος ήρωας προστάτης της πόλης σας.

E-SHOP

48.90 €

Mario Power Tennis - Nintendo Wii

0377002

Παίξτε με τους αγαπημένους σας ήρωες: Mario, Luigi, Wario, Waluigi, Donkey Kong, Bowser, Peach, Yoshi., Shy Guy, Koopa Troopa και άλλους γνωστούς χαρακτήρες του Βασιλείου. Παίξτε σε όλο και δυσκολότερα τουρνουά για ξεκλειδώσετε χαρακτήρες και όπλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια, ή παίξτε ενάντια σε φίλους σας. Παίξτε μέχρι και τέσσερα άτομα ταυτόχρονα! Χρησιμοποιήστε τις ειδικές ιδιότητες του χαρακτήρα σας για τις εξελίξετε και να τις κάνετε ακόμα καλύτερες και διαλέξτε προσεκτικά τους συμμάχους σας, καθώς ο κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και στιλ.

MULTIRAMA 29,99E

Bolt - Nintendo Wii

0373402

Ο Bolt είναι ένας σούπερ σκύλος με υπερφυσικές ικανότητες, όπως σούπερ όραση.Μαζί με το αφεντικό του, Penny, ο παίχτης που έχει τον ρόλο του σούπερ σκύλου πολεμούν το κακό.

MULTIRAMA 39,98E

Big Brain Academy Wii

0268758

Πρόκειται για τον πολύ επιτυχημένο τίτλο που εμφανίστηκε στο DS τον Ιούνιο του 2006 ως Big Brain Academy, αλλά με τελείως διαφορετική μορφή ειδικά προσαρμοσμένη για το Wii και με μια ατελείωτη πληθώρα νέων χαρακτηριστικών.Οι κατηγορίες είναι μεν ίδιες με αυτές του πρωτοτύπου αλλά τα υπάρχοντα mini-games και τελείως διαφορετικά και εξαιρετικά πολυάριθμα.Το παιχνίδι υποστηρίζει επίσης multiplayer και είναι πολύ εύκολο να ασχοληθεί κανείς μαζί του κάνοντας το έτσι πολύ ελκυστικό σε πολύ ευρύ κοινό. Χαρακτηριστικά:Mini brain games για ως 8 ανθρώπους ταυτόχρονα15 συναρπαστικές δραστηριότητες που έχουν φτιαχτεί για να δοκιμάσουν τις ικανότητές σας στην παρατηρητικότητα, την μνήμη, τους υπολογισμούς, την σκέψη και την αναλυτική σκέψη. Πολύ απλό gameplay προσπελάσιμο σε κοινό κάθε ηλικίας και φύλου.Χρήση των Mii για τα αρχεία αποθήκευσής σας.Μπορείτε να δείτε το βάρος του μυαλού σας σε αντιπαραβολή με την δουλειά που μπορείτε να ακολουθήσετε με βάση αυτό. Τα Multiplayer modes περιλαμβάνουν αναμετρήσεις είτε ένας εναντίον ενός είτε σε ομάδες με μέχρι οκτώ παίκτεςΔυνατότητα να παίζετε ενάντια στις επιδόσεις άλλων παικτών μέσω της δυνατότητας αποστολής δεδομένων που προσφέρει η υπηρεσία Wii Connect-24.

MULTIRAMA 29,99 €

THQ Ratatouille

968374

Το παιχνίδι βασίζεται στη νέα ταινία της Pixar, το Ratatouille (ελληνικά "Ρατατούης") μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων με επίκεντρο έναν φιλόδοξο Γάλλο αρουραίο ονόματι Remy που έχει ως όνειρο να γίνει μεγάλος Σεφ.

Το Ratatouille προσφέρει μια φρέσκια και συναρπαστική εκδοχή των τίτλων platform action. Θα προσφέρει στους παίκτες gameplay με βάθος και ταχύτητα μέσω διασκεδαστικών mini-games, τολμηρών κόλπων, τρελών καταδιώξεων και άγριων κυνηγητών.

Χαρακτηριστικά:
Πλήρως ελληνικός τίτλος (φωνές και διάλογοι των ηρώων, κείμενα επί της οθόνης, κουτί, οδηγίες)
Gameplay με χαρακτήρα
Multiplayer Χαρακτηριστικά
Πολυάριθμοι εχθροί (σεφ με μαχαίρια και δηλητηριώδη έντομα)
Μεγάλη ποικιλία αποστολών (εξερευνήστε, μαζέψτε τυρί και ψάξτε για κάρτες συνταγών)
Γρίφοι και ρίσκα σε όλες τις πίστες
Οι αυθεντικές φωνές και σκηνές από την ταινία
Πάνω από 30 αυθεντικά mission objectives γεμάτα με κινούμενα εμπόδια και εχθρούς.

Χαρακτηριστικά
Τίτλος
Ratatouille
Κατασκευαστής
THQ
Είδος παιχνιδιού
Platform
Σύστημα
Wii
PEGI Rating
3+

PLAISIO

15,00 €

Activision James Bond: Quantum Of Solace (Wii)

1175416

Ο μυστικός πράκτορας 007 επιστρέφει!
Βασισμένος στις δύο τελευταίες Bond ταινίες "Quantum of Solace" και "Casino Royale" ο καινούριος τίτλος σας τοποθετεί στον δύσκολο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας και δολοπλοκίας. Συνδυάζοντας το first-person shooting και το third-person action εσείς έχετε τον έλεγχο του σημαντικότερου όπλου του Bond - το μυαλό του. Δοκιμάστε το ρόλο του Bond ως Daniel Craig - πιο επικίνδυνος, πιο θανατηφόρος και πιο έξυπνος από ποτέ!

Ο James Bond επιστρέφει για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο Quantum of Solace. Εμφανίζοντας έναν πιο θανατηφόρο και πονηρά αποδοτικό Bond, το παιχνίδι συνδυάζει την έντονη πρώτου προσώπου δράση με ένα μοναδικό τρίτου προσώπου σύστημα μάχης που επιτρέπει στους παίκτες να αισθανθούν αληθινά τι σημαίνει να είσαι ο απόλυτος μυστικός πράκτορας καθώς χρησιμοποιούν τη μυστικότητα, τον πυροβολισμό ακρίβειας και τις θανατηφόρες δεξιότητες στη μάχη για να ολοκληρώσουν τις αποστολές.

Συνδυάζοντας την καταιγιστική δράση και τον ενθουσιασμό της επερχόμενης ταινίας «Quantum of Solace» με την ταινία «Casino Royale», ο τίτλος ωθεί τους παίκτες στην κινηματογραφική εμπειρία της διεθνούς κατασκοπείας. Βασισμένο στην ανανεωμένη και διάσημη μηχανή του Call of Duty 4: Modern Warfare που έχει κατασκευαστεί συγκεκριμένα για να τοποθετήσει τους παίκτες στον κόσμο του Bond, το παιχνίδι James Bond: Quantum of Solace παραδίδει γραφικά υψηλής ευκρίνειας, αντιδραστικό AI και απίστευτες τοποθεσίες που εμπνέονται από τα μέρη που απεικονίζονται στις ταινίες.
Γίνετε ο καινούριος James Bond - ο καινούριος τίτλος επιτρέπει για πρώτη φορά τους παίκτες να αναλάβουν το ρόλο του επικίνδυνου και πονηρού Bond όπως απεικονίζονται από τον Daniel Craig  στις ταινίες «Quantum of Solace» και «Casino Royale».
Μεγάλη ποικιλία μαχών - από σιωπηλές δολοφονίες και από κρυφές εισχωρήσεις σε διάφορες τοποθεσίες, μέχρι και στο ένας εναντίον ενός πυροβολισμούς και σε μάχες μεγάλης κλίμακας, οι παίκτες θα ζήσουν πολλές καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι όπου θα πρέπει να σκεφτούν και να επιλέξουν πως θα προχωρήσουν, είτε με κρυφά, μυστικά μέσα ή αν θα αντιμετωπίσουν τους εχθρούς με πλήρη δύναμη.
Προηγμένες μάχες και ρεαλιστικό AI - οι παίκτες παίζουν και στο first-person αλλά και στο third-person τρόπος παιχνιδιού επιτρέποντας έτσι να γίνουν ο διάσημος James Bond και να αντιμετωπίσουν σε σκληρές μάχες τους χειρότερους κακοποιούς και μισθοφόρους.
Κινηματογραφική εμφάνιση - γεμάτο με οπλισμένες μάχες, τεράστιες εκρήξεις και ένα συνεχές ανθρωποκυνηγητό, οι παίκτες ζουν σε έναν αυθεντικό James Bond κόσμο και μπαίνουν σε επικές στιγμές ταινιών με θεατρικές γωνίες της κάμερας, εφέ διασπασμένης οθόνης, φωτογραφικές ακολουθίες και με καταπληκτικές τοποθεσίες που είναι εμπνευσμένες από πραγματικά μέρη όπως το Μαυροβούνιο, η Βενετία, η Βολιβία και η Αυστρία.
Ασύγκριτη Bond Multiplayer εμπειρία - φέρνοντας για πρώτη φορά τον James Bond στις κονσόλες νέας γενιάς, οι παίκτες θα έχουν τώρα τη δυνατότητα να μάχονται online και να επιλέξουν τον τρόπο παιχνιδιού από μία μεγάλη ποικιλία.
Χαρακτηριστικά
Τίτλος
James Bond:Quantum Of Solace
Κατασκευαστής
Activision
Είδος παιχνιδιού
Action
Σύστημα
Wii
PEGI Rating
16+

PLAISIO WEB

52,00 €

LOGIC3 WII SUPER SPORTS PACK

Περιεχόμενα συσκευασίας

Baseball Bat
Tennis Racket
Golf Club
Boxing Gloves
Controller Style Handgrip

WII.00219

E-SHOP  32.90 €

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Nintendo Wii Speak

1176633 

Το Wii Speak είναι ένα καινοτομικό μικρόφωνο χώρου. Τοποθετείται πάνω από την Sensor Bar και συνδέεται σε μία από τις USB θύρες του Wii. Χρησιμοποιείται από τα συμβατά παιχνίδια πχ. Animal Crossing προκειμένου να επιτρέπει την συνομιλία (φωνητική) με παίκτες από όλο τον κόσμο. Ο μοναδικός του σχεδιασμός επιτρέπει σε όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο δωμάτιο να μιλούν με τους αντιπάλους τους στην άλλη άκρη της γης χωρίς την ανάγκη για ξεχωριστά μικρόφωνα.

Χαρακτηριστικά:
Μικρόφωνο χώρου για χρήση σε online παιχνίδια και όχι μόνο...
Όλοι όσοι βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο (3 μέτρα με κανονική ένταση μπορούν να μιλήσουν ακόμη και ταυτόχρονα και να ακουστούν στην άλλη άκρη της γης Διακριτικός σχεδιασμός
Ειδικά φίλτρα εξασφαλίζουν πως δεν μεταφέρεται ο ήχος της οθόνης (το Wii γνωρίζει τον ήχο που παράγει και τον διαχωρίζει από τα εισερχόμενα δεδομένα χωρίς μικροφωνισμούς)

     
PLAISIO 29,90 €  
E-SHOP 29.90 €  

MANHUNT 2

WII.00048

Ένα πείραμα σε μια μυστική επιστημονική εγκατάσταση είχε καταστροφικά αποτελέσματα. Ο Daniel Lamb και Leo Kasper είναι οι μόνοι επιζώντες από τα πειραματόζωα. Οι άνθρωποι του Pickman Project δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να τους κυνηγήσουν και να μην επιτρέψουν την αποκάλυψη της αλήθειας.

Παρανοϊκές κραυγές αντηχούν στο σκοτεινό άσυλο που σας κρατούσε έγκλειστο για τα τελευταία έξι χρόνια. Ανοίγετε τα μάτια σας. Ένας κάτασπρο πτώμα πέφτει στο πάτωμα μέσα από τα τρεμάμενα χέρια σας. Μια ματωμένη σύριγγα γλιστράει από το μπράτσο σας. Η παράνοια και η έλλειψη προσανατολισμού σας καταλαμβάνουν. Δεν έχετε ιδέα ούτε ποιος είστε ούτε πώς βρεθήκατε εδώ.Η πόρτα του κελιού σας είναι ανοικτή. Έχετε μόνο μια επιλογή. Να πάρετε πίσω τη ζωή που σας έκλεψαν.
Το δεύτερο μέρος μιας σειράς που σοκάρισε την βιομηχανία των videogames καταγράφοντας μεγάλες πωλήσεις.
Εκμεταλλευτείτε το περιβάλλον για να βγάλετε από τη μέση τους αντιπάλους σας, αλλά δοκιμάστε και τα νέα όπλα που θα χρησιμοποιείτε με τα χέρια σας.

 

  web καταστημα
E-SHOP 22.90 €  
PLAISIO   από 49,90 € ΤΩΡΑ26,00 €

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

WII STEERING WHEEL

 Νιώστε την αίσθηση της αληθινής οδήγησης και αφεθείτε στην απόλαυση που σας προσφέρει ένας προσομοιωτής οδήγησης, όπως μόνο το Nintendo Wii μπορεί να σας προσφέρει. Επιδοθείτε σε κόντρες με τους φίλους σας οδηγώντας σε απόλυτα ρεαλιστικό drift στυλ και απολάυστε την εξελιγμένη μηχανική αυτού του τιμονιού. Είναι, φυσικά, συμβατό με όλα τα racing παιχνίδια Η εμπειρία της οδήγησης, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια!!

e-shop 4,90E

Guitar Hero World Tour Super Bundle (Guitar + Drums + Microphone + Software)- Nintendo Wii

 Το μουσικό φαινόμενο των βίντεο-παιχνιδιών επιστρέφει με καινούρια τραγούδια και ακόμα περισσότερο κέφι!!!H καινούρια έκδοση του παιχνιδιού προσφέρει ακόμα περισσότερη διασκέδαση με το ειδικό πακέτο, Guitar Hero World Tour Super Bundle, που περιλαμβάνει το παιχνίδι συν μία ασύρματη κιθάρα (χειριστήριο), ντραμς (χειριστήριο) και μικρόφωνο για μία συγκλονιστική επήρεια συγκροτήματος μαζί με την παρέα σας.Η επόμενη έκδοση του μουσικού βιντεοπαιχνιδιού με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως για το 2007, το Guitar Hero World Tour θα αλλάξει τα μουσικά βιντεοπαιχνίδια παντρεύοντας τον συγκλονιστικό τρόπο παιξίματος με την κιθάρα, με την εμπειρία συνεργασίας σε συγκρότημα όπου συνδυάζει τα πιο εξελιγμένα ασύρματα μουσικά όργανα με καινούριους, επαναστατικούς online και offline τρόπους παιχνιδιού. Το παιχνίδι παρουσιάζει μία ανασχεδιασμένη, καινούρια κιθάρα, γνήσια ηλεκτρονικά ντραμς και ένα μικρόφωνο, καθώς και έναν καινοτόμο στούντιο μουσικής που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν, να καταγράψουν, να εκδώσουν και τα Battle of the Bands με συμμετοχή μέχρι και 8 παικτών.

MULTIRAMA 199,99E

Kαλώδιο Wii RGB Cable

 Το καλώδιο Wii RGB cable συνδέει την κονσόλα Wii στην Τηλεόραση, επιτρέποντας σας να δείτε και να απολαύσετε τα παιχνίδια σας με βελτιωμένη απεικόνιση. Το RGB video χωρίζει στο σήμα σε τρία ξεχωριστά κανάλια πληροφοριών video για βελτιωμένη ποιότητα σύνδεσης. Το καλώδιο περιλαμβάνει ένα Euro AV plug (SCART) για σήμα video και στερεοφωνικό ήχο.Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το καλώδιο Wii RGB cable με μια Τηλεόραση που έχει υποδοχή Euro AV terminal (SCART) η οποία δέχεται σήμα RGB.Αυτό το καλώδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την κονσόλα Wii.Ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης της Τηλεόρασής σας για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα υποστήριξης σήματος RGB και τον τρόπο σύνδεσης του Euro AV plug (SCART).Μήκος καλωδίου: κατά προσέγγιση 2.5m.

MULTIRAMA 29,99 €

PLAISIO στα καταστήματα: 26,00 € στο internet: 23,20 €

E-SHOP 23,20E

GUITAR HERO AEROSMITH BUNDLE



 

Περιλαμβάνει το Guitar Hero: Aerosmith,wireless κιθάρα καθώς επίσης και Aerosmith faceplate! (εκτός από την ps2 έκδοση) Κάψτε τον ενισχυτή, λιώστε τις χορδές και ετοιμαστείτε να ροκάρετε με της Activision, Guitar Hero: Aerosmith, το πρώτο παιχνίδι χτισμένο γύρω από την θρυλική μουσική μιας από τις καλύτερες Rock 'N Roll μπάντες της Αμερικής με τους: Steven Tyler, Joe Perry, Brad Whit ford, Tom Hamilton και Joey Kramer. Το Guitar Hero: Aerosmith φέρνει τους ήρωες της ροκ στο διαδραστικό κόσμο για να δημιουργήσουν την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού.



  
E-SHOP 98,00E

SANDISK SDSDG-2048 2GB SECURE DIGITAL GAMING FOR WII

 Η SanDisk SD Gaming Memory Card είναι μια κάρτα που πρέπει να έχετε για τη Nintendo Wii κονσόλα σας για να έχετε κορυφαία απόδοση και για να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά της. Με αυτήν την κάρτα θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε παιχνίδια και να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε φοτογραφίες.
Χωρητικότητα: 2 GB.

Συμβατότητα: Συμβατή με την κονσόλα Nintendo Wii και όλες τις συσκευές που είναι εξοπλισμένες με SD slot.

e-shop 7,00E

Nintendo Cars (Wii)

 
  Τρέξτε προς την γραμμή του τερματισμού καθώς ζείτε την διασκέδαση και τον ενθουσιασμό της πρόσφατης ταινίας των Walt Disney Pictures / Pixar Animation Studios, "Cars". Πάρτε στα χέρια σας το τιμόνι των αγαπημένων σας χαρακτήρων καθώς βοηθάτε τον Κεραυνό McQueen να κερδίσει το Piston Cup Championship. Ένα παιχνίδι αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων γεμάτο με δράση και αγαπημένους χαρακτήρες από την ταινία Cars. Το Wii Remote γίνεται τιμόνι στα χέρια σας και με αληθινές κινήσεις ελέγχετε την δράση.

Χαρακτηριστικά:
- Αγαπημένοι ήρωες από την ταινία Cars.
- Ενστικτώδης χειρισμός.

- Γρήγορη δράση


    plaisio από 30,00 € τωρα 15,01 € (εκπτωση)

eshop 14,90E

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

MARIO KART

 Το Mario Kart έρχεται επιτέλους και στο Wii. Ο ιστορικός αυτός τίτλος της Nintendo, που έκανε τη δυναμική επανεμφάνισή του στο Nintendo DS έρχεται και στο Wii για να προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Οι πολλές νέες πίστες, το Wii Wheel (τιμόνι) που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, αλλά και το multiplayer μέσω της Nintendo Wi-Fi Connection.

Χαρακτηριστικά

Το Mario Kart Wii μπορείτε να το απολαύσετε με πολλά χειριστήρια: Wii Remote (με ή χωρίς Wii Wheel), Wii Remote + Nunchuk, Classic Controller και GameCube Controller
Ο παίκτης μπορεί επίσης να επιλέξει Manual (κλασικό) ή Automatic (εύκολο) χειρισμό. Αυτό επηρεάζει το γλίστρημα και έχει προστεθεί κυρίως για τους νεόφερτους, που το πιο πιθανό είναι ότι θα χρησιμοποιούν το Wii Wheel.
16 ολοκαίνουριες πίστες (συνολικά 32)
Μηχανές και "stunts" έχουν προστεθεί
Wi-Fi gaming με έως 12! παίκτες.


E-SHOP 47,90E

multirama 49,99Ε

PLAISIO WEB 47,00E ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 49,99Ε

THE DOG ISLAND

 Το Dog Island μεταφέρει τον παίκτη σε έναν κόσμο όπου οι σκύλοι ζουν ελεύθερα. Ο βασικός χαρακτήρας (ένας σκύλος που δημιουργεί ο παίκτης) αρχίζει μια ηρωική αποστολή για να βρει το "Θρυλικό Λουλούδι", το μόνο αντικείμενο που είναι ικανό να θεραπεύσει τον αδερφό του Emilio από την αρρώστια του. Ωστόσο μόνο σκυλιά με πολύ ανεπτυγμένη όσφρηση, μπορούν να μυρίσουν το λουλούδι. Έτσι ο σκύλος-ήρωας ξεκινάει μια αποστολή για να αναπτύξει την όσφρησή του. Στην πορεία του θα συναντήσει ζώα, νεράιδες, ζούγκλες, παγόβουνα αλλά και πολλές άλλες εμπειρίες. Οι αποστολές παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία, βάζοντας τον παίκτη να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις προκειμένου να φτάσει στον στόχο του.

Χαρακτηριστικά:

Χρησιμοποιήστε το Wii Remote, για να τρέξετε, μυρίσετε και σκάψετε
Μια χαριτωμένη ιστορία που θα ενθουσιάσει τα παιδιά.
Χρησιμοποιήστε την ικανότητα μυρωδιάς για να βρείτε κρυμμένους θησαυρούς και να του ξεθάψετε.
Πολλές περιοχές προς εξερεύνηση: ζούγκλες, παγωμένες περιοχές, έρημος σπήλαια και ναοί.
Πάρτε μέρος σε πολυάριθμα mini-games
Συναντήστε άλλα ζώα που θα σας βοηθήσουν, όπως καμηλοπαρδάλεις, ιπποπόταμούς και δελφίνια.

 

eshop 36,90E

multirama 40,00E

Αξεσουάρ Zapper + παιχνίδι Links Crossbow Training Wii

 

Σκοπεύσατε πυρ !!Το Wii Zapper αποτελεί άλλο ένα επαναστατικό αξεσουάρ για το Wii. Πρόκειται για ένα πλαστικό εξάρτημα στο οποίο προσαρμόζονται τα Wii Remote και Nunchuck δημιουργώντας ουσιαστικά ένα όπλο (καραμπίνα) το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε με τα συμβατά παιχνίδια. Στην αγορά θα κυκλοφορήσει σε πακέτο με το παιχνίδι Link’s Crossbow Training από τη Nintendo, που είναι απόλυτα σχεδιασμένο να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητές του και επιτρέπει στους παίκτες να εξασκηθούν με βάση τον πανέμορφο σύμπαν της σειράς Zelda. Από εκεί και πέρα άλλος ένας συμβατός με τη λειτουργία του τίτλος θα είναι το Resident Evil Umbrella Chronicles.

  WEB ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
MULTIRAMA 29,99Ε 29,99Ε
E-SHOP 27,90Ε  
YOU 29,99Ε 29,99Ε


MULTIRAMA 29,99E

ESHOP 27,90E

WII WHEEL

 Πρόκειται για το περιφερειακό-τιμόνι που θα διατίθεται μαζί με το Mario Kart Wii, αλλά θα διατίθεται και χωριστά για ενισχυμένη multiplayer εμπειρία, αλλά και χρήση με μελλοντικά racing. Ένα καλαίσθητο και ελαφρύ τιμόνι στο οποίο τοποθετείται οριζόντια το Wii Remote και σας δίνει μια άμεση και διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης.

E-SHOP 9,90E

PLAISIO WEB 9,81E ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 9,98Ε

WII MUSIC

Συντονιστείτε με την μουσική σας πλευρά! Απελευθερώστε τον μουσικό που κρύβεται μέσα σας με το Wii Music! Μαζί με φίλους και την οικογένειά σας, μπορείτε να παίξετε περισσότερα από 60 όργανα απλά κάνοντας κινήσεις με το Wii Remote και το Nunchuk. Εκτελέστε την δική σας ενορχήστρωση σε 50 γνωστά τραγούδια και μάθετε την βασική μουσική θεωρία καθώς παίζετε. 

Χαρακτηριστικά:
Μέχρι και τέσσερις παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν συγκρότημα.
Περισσότερα από 60 όργανα και 50 δημοφιλή τραγούδια
Βιντεοσκοπήστε την εκτέλεσή σας και μοιραστείτε την μέσω της υπηρεσίας WiiConnect24, οι φίλοι σας μπορούν να σας θαυμάσουν ή να επεξεργαστούν τα δεδομένα προσθέτοντας και την δική τους εκτέλεση ώστε να δημιουργηθεί ένα βιντεοκλίπ! 
Εξασκηθείτε στο παίξιμο ντραμς με χρήση του Wii Balance Board
Διευθύνετε μια ορχήστρα
Εκπαιδεύστε το αυτί σας και μάθετε για την μουσική
  WEB κατάστημα
e-shop 40,00Ε  
multirama   49,99Ε
plaisio   40,00Ε
you 44,16Ε 49,99Ε

NINTENDO WII POINTSCARD 2000

 

Η Wii Points Card 2000 σας αντιστοιχεί σε 2000 πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε για να κατεβάσετε κλασικά παιχνίδια και περιεχόμενο από το Wii Shop Channel, όπως πχ κλασικά παιχνίδια NES, SNES, N64, SEGA MegaDrive και TurboGraphX, μέσω της λειτουργίας virtual console του Wii.

  WEB ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
e-shop 17,40E  
plaisio 17,20E 22,00E
multirama 19,98E  
you 19,99E  

WII REMOTE STRAP

 Το πακέτο Wii Remote Strap περιλαμβάνει 4 Wrist Strap για τα Wii Remotes σας. Χρησιμοποιούνται ως ανταλλακτικά των προσφερόμενων γκρι και σας βοηθούν να ξεχωρίζετε πιο Wii Remote ανήκει στα μέλη της οικογένειάς σας μιας και στο πακέτο παρέχονται 4 διαφορετικά χρώματα. Μπλε, Πράσινο, Ροζ και λευκό για να ταιριάζουν σε κάθε προσωπικότητα.

Χαρακτηριστικά:
Κάντε το Wii Remote σας προσωπική υπόθεση χαρακτηρίζοντάς το με το προσωπικό σας χρωματικό γούστο και ξεχωρίστε το με μια ματιά . 
4 διαφορετικά χρώματα.
Πλένονται σε περίπτωση που λερωθούν


e-shop 4,ooE

plaisio στα καταστήματα: 4,90 € στο internet: 4,00 €

NINTENDO WII REMOTE CONTROLLER WHITE

 Αυτό είναι το στάνταρ χειριστήριο του Wii. Το Wii προσφέρει επαναστατικό χειρισμό, χρησιμοποιώντας φυσικές κινήσεις του χειριστηρίου, το οποίο μοιάζει με ένα τυπικό τηλεχειριστήριο τηλεοράσεως. Μέχρι και τέσσερα χειριστήρια μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στο Wii, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth. Το σήμα του Bluetooth φτάνει και τα 10 μέτρα. Το Wii Remote περιλαμβάνει αισθητήρες κινήσεως στους 3 άξονες του χώρου. Το Wii Remote επιπλέον, περιλαμβάνει ένα ηχείο, δυνατότητες δόνησης καθώς και μια θύρα επέκτασης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δείκτης πάνω στην τηλεόραση μέσα σε απόσταση πέντε μέτρων. Το Wiiremote έχει ένα διακόπτη on/off της κονσόλας, σταυρό κατεύθυνσης, κουμπιά Α, Β, -, + και Ηome.

eshop.gr 38,90E

MULTIRAMA 39,88E

amazon.co.uk £27.65

NINTENDO WII NUNCHUCK CONTROLLER WHITE

 

  Το Wii προσφέρει επαναστατικό χειρισμό, χρησιμοποιώντας φυσικές κινήσεις του χειριστηρίου. Μέχρι και τέσσερα χειριστήρια μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στο Wii, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth. Το σήμα του Bluetooth φτάνει και τα 10 μέτρα. Τόσο το Wii remote, όσο και το Nunchuk, περιλαμβάνουν αισθητήρες κινήσεως στους 3 άξονες του χώρου. Το Nunchuk έχει αναλογικό μοχλό και κουμπιά C και Z και συνδέεται στην ειδική θύρα του Wii Remote. Αντίστοιχα με το Wii Remote, και το Nunchuck μπορεί και αντιλαμβάνεται την κίνηση στον χώρο και είναι το απαραίτητο συμπλήρωμά του για τα περισσότερα παιχνίδια.

WII NUNCHUCK web κατάστημα
e-shop 16,00Ε  
multirama 19,99E  
kotsovolos 17,00E 19,99E
amazon £14.60  
plaisio 16,01E 18,50E
you 17,17E 19,99E

NINTENDO WII CLASSIC CONTROLLER WHITE


Αυτό είναι το κλασσικό χειριστήριο με το οποίο παίζονται όλα τα παιχνίδια της Virtual Console και όσα παιχνίδια απαιτούν κλασσικό χειρισμό. Συνδέεται στην ειδική θύρα του Wii Remote και έχει δύο αναλογικούς μοχλούς, D-pad, κουμπιά a, b, x, και y, κουμπιά L και R στο πίσω μέρος, και δύο κουμπιά Z (ZL και ZR) δίπλα στα L και R. Επίσης έχει το σετ κουμπιών -, Home, και + όπως στο Wii Remote, και τα κουμπιά - and + ονομάζονται 'Select' και 'Start', αντίστοιχα.

CONTROLLERwebκατάστημα
e-shop16,20E 
multirama19,99E 
kotsovolos17,00E 
amazon£9.95 
plaisio19,00E16,01E
you17,17E 19,99E

WII PLAY PACK (7 GAMES + WII REMOTE)


Δεν είναι τυχαίο πως ο Ιαπωνικός τίτλος του Wii Play είναι ''Τα πρώτα σας βήματα στο Wii!'' Ο συγκεκριμένος τίτλος αποτελεί μια συλλογή παιχνιδιών που αξιοποιούν πλήρως το Wii Remote αλλά και το κανάλι Mii προκειμένου να προσφέρουν μοναδική διασκέδαση αλλά και «εκπαίδευση» σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Wii Remote από όλη την οικογένεια. Τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στην συλλογή είναι: Wii Play: Table Tennis, Wii Play: Fishing, Wii Play: Shooting Range, Wii Play: Billiards, Wii Play: Find Mii, Wii Play: Pose Mii, Wii Play: Laser Hockey.

Μαζί με τον τίτλο προσφέρεται δώρο το χειριστήριο Wii Remote προκειμένου ακόμη περισσότερα μέλη της οικογένειας να διασκεδάσουν παρέα!

Χαρακτηριστικά:
Εκτενής χρήση των καινοτομικών λειτουργιών του Wii Remote για παιχνίδι μεταξύ όλης της οικογένειας.
Συμβατότητα με το Mii Channel, επιτρέποντας σας να χρησιμοποιήσετε καρικατούρες με τα χαρακτηριστικά σας ή τα χαρακτηριστικά των φίλων σας.
Δωρεάν μαζί του το Wii Remote!

ESHOP 52,90E

multirama 59,99E

amazon.co.uk 29,96£

amazon.com $47.99

Wii Fit με Balance Board - Nintendo Wii


Τώρα η Nintendo μετατρέπει το καθιστικό σε χώρο γυμναστικής για όλη την οικογένεια με το Wii Fit και το Wii Balance Board!! Το Wii Fitness χρησιμοποιεί το Wii Balance Board για καθημερινά τεστ. Αυτά αξιολογούν δύο βασικές μετρήσεις που μια οικογένεια μπορεί να παρακολουθεί μέσω διαγραμμάτων: Ένδειξη Μοριακής Μάζας (BMI): Μια αξιολόγηση του βάρους που βασίζεται στην αναλογία βάρους-ύψος. Ηλικία Wii Fitness: Η Ηλικία Wii Fitness μετράται με την επεξεργασία της ένδειξης BMI του χρήστη, δοκιμάζοντας το κέντρο βάρος του χρήστη και κάνοντας γρήγορα τεστ ισορροπίας. Περιλαμβάνει πάνω από 40 τύπους δραστηριοτήτων που είναι σχεδιασμένες, ώστε να προσελκύουν όλη την οικογένεια. Ασκήσεις Aerobic: Δεκάλεπτες ασκήσεις που είναι σχεδιασμένες να κάνουν την καρδιά σας να χτυπά. Συντήρηση Μυών: Ελεγχόμενες κινήσεις με τα χέρια, τα πόδια και άλλα μέρη του σώματος. Yoga: Κλασικές θέσεις που εστιάζουν στην ισορροπία και το τέντωμα. Παιχνίδια Ισορροπίας: Διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως άλμα με σκι και κεφαλιές με μπάλα ποδοσφαίρου, που επηρεάζουν την συνολική ισορροπία του σώματος του παίκτη.
  WEB ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
multirama 99E  
kotsovolos 99,99E  
e-shop 83E  
plaisio 83,00E 89,00E
you 85,87E 100E

WII CONSOLE


Η νέα επαναστατική κονσόλα της Nintendo θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παίζατε τα παιχνίδια σας μέχρι τώρα. Το Wii σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε ''μέσα'' στο παιχνίδι και να βιώσετε την ένταση και το πάθος του παιχνιδιού. Σας ανοίγει καινούργιους κόσμους διασκέδασης, δίνοντάς σας την δυνατότητα να τους απολαύσετε το ίδιο έντονα και ευχάριστα με τους συμπαίκτες σας όσο και ατομικά. Η εμπειρία στις παιχνιδομηχανές και η ηλικία δεν έχουν καμία σημασία, καθώς μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να χειριστούν εύκολα και άνετα αυτή την κονσόλα και να μάθουν ή να θυμηθούν καινούργια και κλασσικά παιχνίδια.

Έλεγχος: Το Wii προσφέρει επαναστατικό χειρισμό, χρησιμοποιώντας φυσικές κινήσεις του χειριστηρίου, το οποίο μοιάζει με ένα τυπικό τηλεχειριστήριο τηλεοράσεως. Μέχρι και τέσσερα χειριστήρια μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στο Wii, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth. Το σήμα του Bluetooth φτάνει και τα 10 μέτρα. Τόσο το Wii remote, όσο και το Nunchuk, περιλαμβάνουν αισθητήρες κινήσεως στους 3 άξονες του χώρου. Το Wii Remote επιπλέον, περιλαμβάνει ένα ηχείο, δυνατότητες δόνησης καθώς και μια θύρα επέκτασης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δείκτης πάνω στην τηλεόραση μέσα σε απόσταση πέντε μέτρων. Το Wiiremote έχει ένα διακόπτη on/off της κονσόλας, σταυρό κατεύθυνσης, κουμπιά Α, Β, -, + και Ηome, ενώ το Nunchuk έχει αναλογικό μοχλό και κουμπιά C και Z.
Εμφάνιση: Το Wii έχει μοντέρνα σχεδίαση που αποτελεί καλαίσθητη προσθήκη δίπλα σε οποιαδήποτε τηλεόραση. Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο οριζόντια όσο και κάθετα.
Οπτικός δίσκος: Το self-loading drive του Wii δέχεται τόσο single όσο double-layered οπτικούς δίσκους 12 εκατοστών και επιπλέον όλα τα παιχνίδια του GameCube που είναι αποθηκευμένα σε δίσκους 8 εκατοστών.
Επικοινωνία: Το Wii μπορεί να μένει συνδεδεμένο ασύρματα στο Internet, ακόμη και όταν είναι κλειστό. Αυτή η υπηρεσία με την ονομασία ''WiiConnect24'', μπορεί να φέρνει στους παίκτες νέες εκπλήξεις ή αναβαθμίσεις στα παιχνίδια τους, ακόμη και όταν αυτοί δεν παίζουν. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν ασύρματα χρησιμοποιώντας Wi-Fi IEEE802.11b/g, ή έναν USB 2.0 LAN adaptor. Το Wii τέλος, μπορεί να επικοινωνήσει ασύρματα και με το DS.
Virtual Console: Οι κάτοχοι του Wii θα έχουν πρόσβαση σε ένα πλήθος retro παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν στο Nintendo 64, στο Super Nintendo Entertainment System (SNES) και ακόμη παλιότερα στο Nintendo Entertainment System (NES). Πέρα από τις πλατφόρμες της Nintendo, θα υπάρχουν παιχνίδια και από το Sega Mega Drive και το TurboGrafx, μια κονσόλα που αναπτύχθηκε από την Hudson και την NEC. Οι δυνατότητες όμως του Wii δεν σταματούν εδώ, καθώς θα μπορούν να διατίθενται και νέα απλά παιχνίδια εταιριών των οποίων το budget είναι χαμηλό για να τα κυκλοφορήσουν με τους συμβατικούς τρόπους διανομής.
Τεχνικά χαρακτηριστικά - Γενικά: To Wii έχει 512ΜΒ εσωτερική μνήμη η οποία χρησιμοποιείται σαν σκληρός δίσκος, δύο θύρες USB για την σύνδεση περιφερειακών, καθώς επίσης και ενσωματωμένες δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης με Wi-Fi. Μια θύρα που δέχεται κάρτες μνήμης SD, δίνει δυνατότητα επέκτασης της εσωτερικής μνήμης του συστήματος. Η σχεδίαση του Wii έχει γίνει με προηγμένη τεχνολογία, ώστε να καταναλώνει την λιγότερη δυνατή ηλεκτρική ενέργεια, να έχει το μικρότερο δυνατό μέγεθος και να είναι δυνατή η σύνδεση της κονσόλας στο internet όλο το εικοσιτετράωρο με το WiiConnect24.
CPU και Γραφικά: Ο κεντρικός επεξεργαστής του Wii ανήκει στην οικογένεια των PowerPC CPU και έχει την κωδική ονομασία Broadway. Είναι κατασκευασμένος με την τεχνολογία 90 nm SOI CMOS από την IBM και αναπτύχθηκε από κοινού με την Nintendo. Ο επεξεργαστής γραφικών του Wii έχει κατασκευαστεί από την ATI.
Αλλα χαρακτηριστικά: To Wii έχει τέσσερις θύρες που δέχονται τα κλασικά χειριστήρια του Nintendo GameCube. Επιπλέον έχει δύο θύρες για τις κάρτες μνήμης του GameCube. Στο πίσω μέρος της κονσόλας, βρίσκεται η θύρα εξόδου AV, η οποία δίνει την δυνατότητα σύνδεσης του Wii με τηλεοράσεις, μέσω καλωδίων Component, Composite ή S-video.
Περιεχόμενα Συσκευασίας: Wii Console, Wii Remote, Nunchuck, Wii Console Stand, Wii Stand Plate, Wii AC Adapter, Sensor Bar, Sensor Bar Stand, Adhesive tape (για το sensor bar), Wii AV cable, Wii Remote Strap, AA Batteries, Euro connector Plug, Μαζί και το παιχνίδι με την συλλογή αθλημάτων: Wii Sports.

wii web κατάστημα
e-shop 245,00E  
plaisio 225,01E 259,00E
multirama 229,00E 249,01E
you 249,42E 250,00E
kotsovolos 233,00E 249,00E